ТОПЦСКА-София

ГЛЕДАЙ: Бурната радост на Лудогорец вбеси феновете на ЦСКА, легендарен български страж пострада

Треньорът на вратарите на Лудогорец Здравко Здравков пострада при бурната радост на „орлите“ след победния гол на Спас Делев във вратата на ЦСКА дълбоко в добавеното време.

Здравков, заедно с почти целия щаб на гостите, полудяха от щастие и щурмуваха на терена при играчите на „зелените“. Това обаче се случи точно пред сектор „Г“ на стадион „Българска армия“, което вбеси публиката на домакините.

profittips-the best football tips

Тарторите на „червената“ агитка бяха на една ръка разстояние, зад рекламните табла, а към групата от празнуващи играчи и щаб на Лудогорец полетяха няколко предмета, един дълъг кол и топката, с която се игра срещата. Именно топката първоначално удари Здравков в главата, а в същото време Кайо Видал държеше пръта, с който бяха замерени играчите.

Здравков падна на тревата и започна да се превива, а впоследствие напусна терена с помощта на хора от екипа на „орлите“.

След края на срещата последва нова порция стрелба с най-различни предмети към играчите на Лудогорец, на които им се наложи да се приберат на бегом в съблекалнята.

profittips-the best football tips

След мача старши треньорът Георги Дерменджиев сподели, че състоянието на бившия национален страж след тежкия удар е добро.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker