Левски (София)Футбол

Легенда на Левски се застъпи за Николай Костов

Легендата на Левски Михаил Вълчев се застъпи за настоящият треньор на клуба Николай Костов. Това той стори в интервю за „Мач Телеграф“.

„Победата си е победа, но играта си беше на същото ниво като в предните срещи. Нищо ново и нищо интересно. Говорим едно и също. Няма човек, който да сътвори нещо интересно. Липсва идея. Плюс това Николай Костов вкара навътре Уелтън, а той трудно се ориентираше на тази позиция. Все пак е крило и там е свикнал да играе. Ботев Bpаца имаха някои положения. Левски не показа нищо особено. Основният проблем е в средата на терена, защото там няма хора. Дарлан вкара гол, който беше донякъде и вратарски.

profittips-the best football tips

Но в средата куцат нещата. Не знам как ще се оправят, защото сега някои играчи ще си тръгнат. Други не излизат с голямо желание, но като се появиш на терена не би трябвало да е така. Все пак играеш за Левски. С тази игра, с тези футболисти на Левски му остана само името и се приравнява на нивото на средняшките отбори. За жалост, според мен, е така. Игрите показват, че трябва да се вземат мерки.

Не виждам причина Николай Костов да бъде сменян. Като дойде друг няма да се промени нещо особено. Ако бъде човек с име ще поставя условия и ще иска нови футболисти. При всички положения ще иска централен нападател, защото Рикардиньо още нищо не показва. Има някои голове, но се очаква много повече от него. Не знам защо Костов трябва да поема ударите. Тези резултати са по вина и на футболистите, но за мен няма да се променят особено много нещата, ако се смени той.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker