Левски (София)ТОПФутбол

„Левски на левскарите“ се допитва до феновете на тима

По-рано днес от сдружението обявиха намерението си да придобият акциите на Левски от Наско Сираков. Сега те ще пуснат и отворена подписка, за да получат мнението на обикновените фенове на отбора по повод начинанието си.

TribunaSofia.bg публикува анонса им без редакторска намеса:

„На вниманието на цялата синя общност,

Сдружение „Левски на Левскарите“ инициира отворена подписка, достъпна за всеки левскар (независимо дали е член, или не на Сдружението), с един основен фундаментален въпрос:

profittips-the best football tips

„Приемате ли за основна и неотменима стратегическа цел на Левскарите придобиването и контрола над Професионален футболен клуб Левски, чрез създаване на платформа и механизми за демократичен избор на ръководство на Клуба?“

Събирането на имена и подписи ще започне на 13-ти декември, сряда от 10:00 часа, пред офиса на Сдружението на стадион „Георги Аспарухов“, Сектор А.

Очакваме левскарите да проявят присъщите им воля, непримиримост, кураж и свободолюбие! Разчитаме, че стартирането на подписката ще даде тласък за предстоящите действия в борбата за връщането на Левски в ръцете на изконните му собственици – неговите привърженици.

Елате на „Герена“ и нека ясно и категорично да заявим желанието си за смяна на порочния модел с такъв, който подобава на Левски – демократичен, честен и принципен.

Новата орбита се състои в полагането на задружните ни усилия, а не в омръзналите ни до болка ехидни, мъгляви и доказано лъжливи „обещания“.

profittips-the best football tips

Само ЛЕВСКИ!“.

Снимка: Euronews Bulgaria

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker