ТОПЦСКА 1948

Масова чистка в ЦСКА 1948! Клубът се разделя с 15 човека

Огромни кардинални промени предстоят в столичния ЦСКА 1948, научи TribunaSofia.bg. Очаква се клубът, домакинстващ в Бистрица, да освободи повече от една дузина състезатели от първия и втория тим.

„Червените“ вече се разделиха с нападателя Аерон Зинга, а днес стана ясно, че и исландския голмайстор Видар Кяртансон приключва престоя си в клуба.

profittips-the best football tips

Той изигра 13 мача, в които отбеляза един гол, но в последно време загуби мястото си състава. Интересен факт е, че напоследък Николай Панайотов предпочита да залага на схема без типичен централен нападател, припомня TribunaSofia.bg.

Други двама играчи от първия отбор – Радослав Кирилов и Емил Виячки са близо до завръщането си в Славия. Крилото рядко попада в състава на бронзовия медалист от миналата година, докато защитникът получи шанс за изява, след като титулярният бранител Симеон Петров получи контузия, но бъдещето им в ЦСКА 1948 остава под въпрос.

За ЦСКА 1948 календарната година все още не е приключила. В четвъртък привечер „червените“ посрещат Арда Кърджали на стадиона в Бистрица. Мачът е отложен от 18-ия кръг на Първа лига.

Снимка: TribunaPlovdiv.bg

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker