ЦСКА 1948

Сериозни сътресения в ЦСКА 1948! Клубът наказва жестоко футболистите

Повечето тимове от родния елит излязоха в едномесечна ваканция, но не такава е ситуацията в ЦСКА 1948. Отборът има да изиграе още един мач за първенството срещу Арда в четвъртък.

Изненадващата и изразителна домакинската загуба на ЦСКА 1948 с 0:3 от Крумовград доведе до сериозни сътресения в клуба. Заради срамното поражение, шефовете издадоха нареждане тренировъчният процес да бъде удължен до Коледа.

profittips-the best football tips

Това обаче не се отнася само за първия тим, а за всички – дублиращия, третия и юношеските отбори. Освен това футболистите на Николай Панайотов са били глобени с доста сериозни суми.

Най-недоволни от ситуацията са чужденците, които вече са си купили билети за родните си страни. Те го ударили на молби да си тръгнат по-рано, но босовете били непреклонни.

profittips-the best football tips

Единственият шанс футболистите да бъдат помилвани е  да победят убедително в последния мач за годината – на 14 декември в Бистрица срещу Арда е отложен двубой от 18-ия кръг на Първа лига. Срещата в четвъртък е важна и за двата отбора. Ако Арда спечели, ще измести ЦСКА 1948 от първата шестица.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker