Левски (София)

Ивелин Попов остава резерва за дербито

В предстоящото дерби между Левски и ЦСКА-София най-вероятно плеймейкъра на Левски Ивелин Попов ще остане на резервната скамейка. Последият мач от първенството ще се проведе в сряда от 18:45 часа на националния стадион „Васил Левски“. Треньорът Елин Топузаков е взел решението с оглед на натрупаните от Попов жълти картони – футболистът има осем такива и ако получи още един, ще бъде наказан с две срещи. Треньорът на сините не иска да рискува загубата на най-опитния си играч в баража за Лигата на конференциите срещу седмия от Първа лига. Левски има възможност да спечели третото място, но това зависи и от резултата на мача между ФК ЦСКА 1948 София и Локомотив Пловдив, както и от победата на Левски над ЦСКА.

Друга от причините за оставането на резервната скамейка на Ивелин Попов е доброто представяне на Илиян Стефанов срещу Лудогорец (2:3). 24 годишният Стефанов вкара един гол срещу разградчани и изигра срещата изключително добре. Въпреки контузиите, които го притесняваха през цялата сезона, той вече е напълно възстановен. Топчо може да разчита и на статистиката на Стефанов срещу ЦСКА. През миналата година той вкара единствения гол във финала на Купата на България срещу червените, спечелен от Левски. През есента, той отново се отличи с гол, когато Левски победи с 2:0 Густаво Бусато.
„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker