Левски (София)ТОПФутбол

Сираков: Няма да позволя натиск върху мен и няма да прехвърлям акциите на феновете

Днес в 11:00 часа ръководството на Левски даде пресконференция, на която направи отчет за свършеното през 2023 година. На нея присъстваха мажоритарният собственик Наско Сираков, изпълнителният директор Даниел Боримиров и членът на Управителния съвет Борислав Георгиев.

„Абсолютно нищо не променя. Лицата са едни и същи“, сподели Наско Сираков относно прехвърляне на акциите на Тръст „Синя България“ към Сдружение „Левски на левскарите“.

„Аз мисля, че цифрите, които бяха изнесени, отговориха на въпросите. Не съм отказал с никого среща на каквато и да е тема, стига да е полезна и да е добра за Левски. Винаги съм отворен за разговори. На някои от феновете трябва да им кажа, че много по-лесно с мен се говори с добро. С лошо трудно ще постигнат нещо. Не ми доказват нищо. Те вредят на Левски, но аз съм готов да разговарям с всеки на всяка тема“, продължи той относно Сдружението.

profittips-the best football tips

„Няма ли сме разговор досега, готов съм да разговарям с всеки. Ако става въпрос за обида, имам 1000 причини и повече да съм обиден от тях. Въпреки всичко съм готов на разговор. Поканих ги юни и не дойдоха. Да се опитват да ме притискат, да ме рекетират за акциите – няма да стане. Да се знае. За разговори съм отворен 24/7“, каза още Сираков.

„Всичко е възможно за Божков. Чувам как едва ли не, че съм поставено лице на Божков, на Бойко Борисов. Да кажа, че Наско Сираков не е бил зависим от никого през целия си живот. Единствено съм зависим от семейството си и от никого друг. Вие ме познавате достатъчно добре. Как си представяте да съм поставено лице? Мен 12 години ме държаха извън Левски точно заради това. Не мога да бъда контролирам. Известен съм, че правя това, което е добро за Левски. Васил Божков не съм го чувал повече от две години. Има доста проблеми на главата си, че да се срещам с него. Аз с него се познавам от повече от 30 години. В момента, в който се наложи от името на Левски да говоря, ще проведа с него 100, ако трябва“, сподели още собственикът на Левски.

„Много вреди разделението на Левски. Това е най-болната тема в клуба. Не мога да променя мисленето на тези момчета. Там повечето е на лична основа между мен и ръководителя им и смятам, че ще си карат по този начин. Не виждам как подписката може да ме притесни. Още преди две години и половина, когато започнахме да работим за Сдружението и те споменаваха цифри, които ако бъдат постигнати, ще им бъдат прехвърлени акциите. Те са изключително далеч от цифрите. Подписката е още един придатък на противопоставяне между феновете.“

profittips-the best football tips

„Никога в живота си не съм се молил на никого да се обажда на който и да е за мен. Пепи Димитров е завършен лъжец. Не го бях чувал повече от три месеца. Той ми обясняваше как Станимир Стоилов не може да е треньор, а спортен директор. В момента, в който отборът постигне неговото ниво да стане треньор. Завършен лъжец! Хората ме познават. Ще ме е срам да се обаждам на някого да агитира за мен. Не разбирам така живота си. Не го приемам. Това е огромна лъжа. Същият човек ме убеждаваше, че до една седмица ще съберем 50 хиляди члена. Нормално ли ви се струва на вас? Казах му, че не е добре.“

„Нямам я рецептата. Ако я имам, ще я кажа. Мисля, че всичко може да се случи на базата на разговори, на отстъпки в името на най-голямата цел Левски да е добре. Аз съм готов на всякакви разговори. Дали ще ми харесват, или не, няма значение. Не съм готов на ултиматуми и на рекет“, заяви още Наско Сираков.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker