ЦСКА-София

Нов изпълнител на дузпите в ЦСКА-София

Тобиас Хайнц е основният фаворит, който да застава зад бялата точка през следващия сезон. Досега тази роля бе възложена на Иван Турицов, който не бе пропуснал нито една дузпа от десетте си опита в официални и неофициални мачове с червената фланелка. Обаче в последните секунди на сблъсъка с ЦСКА 1948, който завърши наравно, Турицов допусна грешка в най-неподходящия момент. Ако беше реализирал, ЦСКА-София щеше да бъде лидер в класирането и да зависи само от себе си в борбата за шампионската титла. Турицов напусна терена със сълзи на очите, но получи обширна подкрепа от треньори, съотборници и фенове след мача. Въпреки това, той със сигурност няма да бъде избран да изпълни евентуален наказателен удар за ЦСКА срещу Левски.

До момента в първенството ЦСКА получи девет дузпи и реализира седем от тях. Иван Турицов вкара четири, а трима бяха отбелязани от Дюкенс Назон, който е другата опция освен Хайнц за изпълнител на дузпите срещу Левски. Капитанът Матей от своя страна, пропусна една дузпа в заключителните моменти на домакинското равенство на „Армията“ срещу Локомотив Пловдив при резултат 1:1.
„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker