Първа лигаТОПЦСКА 1948

ГЛЕДАЙ: Това ли е пропускът на сезона?

ЦСКА 1948 спечели трудно последния мач за календарната година в Първа лига. „Червените“ се наложиха над Арда с 1:0, а единственото попадение отбеляза капитана им Ивайло Чочев от дузпа.

На стадиона в Бистрица домакините можеха да удвоят аванса си още преди почивката и да улеснят оставащите минути, но бразилската им перла Педриньо се отчете с невероятен пропуск.

profittips-the best football tips

Халфът на ЦСКА 1948 вкара наистина невероятни попадения през шампионата, но днес не успя да уцели опразнената врата на Арда.

Столичани развиха хубава атака, а Георги Русев бе намерен отдясно и направи успоредно на голлинията центриране по земя. Ивайло Чочев майсторски пропусна топката, знаейки, че съотборникът му ще засече от втора позиция.

За офанзивния играч на ЦСКА 1948 остана най-лесното – да вкара кълбото в мрежата, но ударът му не бе достатъчно точен и той уцели страничната греда на вратата на Арда.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker