ФутболЦСКА 1948

Стойчо Младенов: Пролетта ще играем само с Лудогорец

Спортният директор на ЦСКА 1948 Стойчо Младенов коментира жребия на своя тим. „Червените“ от Бистрица гостуват на Лудогорец, който ги надви в миналогодишния финал на турнира. Двата тима ще се срещнат и в мач за Суперкупата през февруари.

„Мач като всички останали. Суперкупа, Купа, пролетта ще има мачове само с Лудогорец мачове. Надявам се да бъдем в добра форма, за да стане интересен мач, в който по-добрият да победи, разбира се“, заяви Младенов, броени минути след жребия.

profittips-the best football tips

„Това е най-добрият противник. В този мач ще видим на какво ниво сме. Можеше и по-добре, защото загубихме точки там, където не трябваше да губим.

Това са нормални неща във футбола. Да, разбира се, наясно сме със селекцията, работи се. Относно постовете, това са въпроси към треньора“ уточни Стойчо Младенов.

ЦСКА 1948 и Лудогорец ще се срещнат поне три пъти в рамките на един месец. Финалистите от миналия сезон имат мачове помежду си за Купата на България, за Суперкупата, както и още два за първенството, тъй като все още не са се срещали в настоящия шампионат.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker