Локомотив (София)Първа лигаФутбол

Локомотив София обяви програмата за зимната подготовка

Футболистите на Локомотив София ще изиграят шест контролни срещи по време на зимната си подготовка, обявиха от клуба за БТА. Съперниците и за шестте противника вече са ясни, както и местата на провеждане на повечето от тях. 

Сред спаринг партньорите са елитният Пирин (Благоевград), лидерът във Втора лига Септември (София), както и други тимове от второто и трето ниво на футбола у нас.

profittips-the best football tips

Подготовката на „червено-черните“ за пролетта на 2024-а година започва на 8-и януари, за момента начален час на заниманието е 11:00 часа. В следващите два дни футболистите на старши треньора Данило Дончич ще преминат медицински тестове.

Първата контролна среща е на 20-и януари срещу втория отбор на ЦСКА 1948. Следващите проверки са фиксирани така: на 26-и януари срещу Балкан (Ботевград) като гост, на 27-и януари срещу Септември, а на 3-и февруари „железничарите“ гостуват на Пирин в Благоевград.

Последните две приятелски срещи преди началото на пролетта са на 7-и февруари срещу Марек (Дупница) на стадиона в квартал „Надежда“, както и на 10-и срещу друг тим от второто ниво – Спортист (Своге). Последната среща би трябвало да се състои в Своге, а ако времето не позволява – на терен покрайнините на София.

Локомотив (София) няма да ходи на лагер в Турция, каквато беше традицията в дълги години назад. Вместо това тимът ще се подготвя при домашни условия.

profittips-the best football tips

По отношение на селекцията нови попълнения няма. Със сигурност напускат двама – бразилците Алан Диас и Фелипе Райън вече не са част от тима. Селекцията за пролетта зависи също от напускащите. Локомотив (София) ще се подсили с нови хора, когато се раздели с някои от скъпите легионери.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker