Първа лигаФутбол

Промяна в дните за изиграване на баражите в efbet Лига

От БФС обявиха промяна в дните за провеждане на двата баража в края на сезона.

По първоначални планове те щяха да се изиграят на 10-ти и 11-ти юни. В крайна сметка двубоят между „Берое“ и „Спортист“ (Своге), които ще определят последният член на елита за предстоящия сезон, ще се изиграе на 9-ти юни от 19 часа.

Баражът за последното място в ЕКТ пък ще се проведе отново в 19 часа, но на 10-ти юни.

Ето и пълният текст на решението на футболния ни съюз:

profittips-the best football tips

„Във връзка с получени сигнали от ФК участници в срещите бараж за футболисти, на които им изтичат договорите на 10 юни и не възможност да бъдат ползвани след тази дата, за да бъде спазен феърплеят и равнопоставеността на отборите, със съгласието на Нова Броудкастинг груп и БПФЛ, се правят следните промени в срещите:

Срещата съобразно чл.2, ал. 1, т.4 буква г/ от Наредбата за първенствата и турнирите в системата на БФС даваща право на победителя да участва в Първа професионална лига през сезон 2023/2024, между отборите на ПФК „Берое“ СЗ и ФК „Спортист 2009“ Своге ще се играе на 09.06 /петък/ 2023 г от 19.00 часа на ст. Ивайло гр. Велико Търново.

Срещата съобразно чл.2, ал. 1, т.2 буква а/ от Наредбата за първенствата и турнирите в системата на БФС даваща право на победителя да участва в Европейските турнири през сезон 2023/2024, между отбора добил последен право на участие в Европейските турнири и отбора класирал се на 7-мо място ще се проведе на 10.06 /събота/ 2023 г от 19.00 часа вместо на 11.06 /неделя/ 2023 г.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker