ЦСКА-София

Саша Илич мотивира футболистите поотделно

Саша Илич взема нов подход в опит да разпусне напрежението преди последния мач за сезона срещу Левски. ЦСКА все още има възможност да спечели титлата, но за целта са им необходими задължителната победа срещу „сините“ и грешката на Лудогорец в мача си на „Тича“. Отборът изпита трудности в предишния кръг, когато завърши наравно с ЦСКА 1948, след слабо представяне, предизвикано от голямото напрежение. За да успокои футболистите преди вечното дерби, Илич проведе индивидуални разговори с всеки от тях, внушавайки им увереност. Бившият плеймейкър на Партизан е 10-кратен шампион на Югославия и Сърбия и със сигурност притежава шампионския менталитет, необходим на ЦСКА в предстоящата битка с Левски. Той беше разочарован от липсата на самочувствие на своите играчи срещу ЦСКА 1948.

В момента сърбинът е предприел необходимите мерки и се надява да види по-смел отбор срещу Левски днес. ЦСКА вече доказа през сезона, че когато играе без страх, може да се представи добре. Това се случи в последните седмици, когато отборът заемаше втората позиция и беше освободен от напрежението да защитава връха. Сега, в последния мач за сезона, армейците трябва да се върнат на правилния път, въпреки големият заряд и значение на сблъсъка.

profittips-the best football tips

„Първото и единствено нещо, което не ми хареса и смятам, че е главна причина да не стигнем до победата е страхът. Футбол не се играе със страх. Видях желание, борба и агресивност, но футбол не се играе със страх. Предполагам, че на футболистите им е било трудно да играят под такова напрежение. Може би това е нормално, защото в предишните години никога не сме били толкова близо до титлата, да я държим в нашите ръце“, коментира Илич в събота след мача.
„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker