ТОПФутболЦСКА-София

ЦСКА с няколко опции за база на детско-юношеската школа

Ръководството на ЦСКА се е спряло на три варианта, където може да бъде преместена тренировъчната база за детско-юношеската школа на клуба, пише „Тема Спорт“.

Както е известно, младите таланти не могат да продължат да се готвят на помощните игрища на стадион „Българска армия“, тъй като там съвсем скоро ще стартират строителни дейности.

profittips-the best football tips

Към този момент опциите са терените на ВТУ „Тодор Каблешков“ в квартал „Слатина“ (по-известни като ПЖИ-то), тренировъчните игрища зад фитнес център „Ситняково“ или стадион „Академик“ на 4-ти километър.

В ЦСКА са се обединили около тази идея, след като са взели решение, че няма възможност децата от Академията да бъдат преместени на тренировъчната база в Панчарево, където ще се готвят единствено първият и вторият отбор на „армейците“.

Очаква се ремонтните дейности на стадион „Българска армия“ да стартират до края на януари, като планът е в първите 8 месеца да текат дейностите по демонтирането на старото съоръжение, а в следващите 14 да бъде изградено новото такова.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker