Левски (София)ТОП

Левски е получил оферта от 3 милиона за Кордоба?

Защитникът на Левски Хосе Кордоба е обект на сериозен чуждестранен интерес и изглежда най-близо до трансфер през зимата, който да налее средства в касата на клуба. Един от отборите, които напират за привличането му в редиците си, е турският гранд Бешикташ.

Това съобщи турското издание „Sabah“, цитирано от „Milliyet“, базирайки се на думите на треньора на Бешикташ Ръза Чалъмбай, който съобщи, че тимът вече е отправил оферта за привличането на защитник.

profittips-the best football tips

Бешикташ отпадна позорно от Лигата на конференциите, завършвайки зад Брюж и Будьо/Глимт и затова ще иска да се хвърли в шампионата през пролетта.

Затова тимът иска да се подсили през зимата, като един от постовете, на които се търси нов човек, е в защита, а Хосе Кордоба е играчът, който е желан от Бешикташ за тази зона.

През този сезон панамецът има 24 мача за Левски във всички турнири, в които се е отчел с 1 асистенция.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker