Левски (София)ТОПФутбол

„Левски на левскарите“ се похвалиха с нараснал брой подписи срещу Сираков

От сдружение „Левски на левскарите“ споделиха, че броя подписи срещу управлението на Наско Сираков е нараснал на над 1100. Целта на сдружението е да привлекат голям брой съмишленици и по този начин да накарат мажоритарният собственик Наско Сираков да депозира акциите на клуба и те да отидат в ръцете на организираните привърженици.

Подписката бе стартирана през миналата седмица преди пресконференцията на Сираков, на която присъстваха изпълнителният директор Даниел Боримиров и членът на УС Борислав Георгиев.

profittips-the best football tips

TribunaSofia.bg публикува текста на сдружението без редакторска намеса:

„Близо 1100 левскари вече подкрепиха инициативата ни „Да си върнем Левски“!

И ще ставаме много повече! За свободен, независим и демократичен Левски! Искрено се надяваме, че хиляди привърженици ще повярват, че всички заедно имаме силите да вземем съдбата на любимия си клуб в свои ръце и като една зряла общност да установим демократичен модел на управление, където чрез гласуване да избираме ръководството на любимия ни Левски“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker