Левски (София)ТОПФутбол

Европейски гранд влиза в битка за подписа на Краев

Халфът на Левски Андриан Краев бе обявен от Тhe Rangers Journal за перфектния №6 за шотландския гранд Глазгоу Рейнджърс.

„Българският национал Андриан Краев може да бъде перфектният номер 6 за Рейнджърс. Той е впечатляващ и в двете фази на играта и незабавно би подобрил халфовата линия. В 18 мача е вкарал два гола и е направил една асистенция.

profittips-the best football tips

В защита обаче той процъфтява. Той е силен и агресивен, определено би добавил захапка в основата на халфовата линия“, написаха шотландците, след което са дали статистиката на Краев през този сезон.

Договорът на Краев с Левски е до края на сезона и на този етап двете страни не са се разбрали за удължаването му. Интерес към него не липсва. Един от клубовете, които желаят българския национал е Лудогорец, като от Разград дори признали на шефовете на „сините“, че са водили преговори с агентите на Анди.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker