Левски (София)ТОПФутбол

Младежа: Кой живее на гърба на Левски? Ние или ти и тоя там, дето се крие като шматка?

Лидерът на Сектор „Б“ Любомир Костадинов – Любо Младежа влезе в спор с шефа на стадион „Георги Аспарухов“ Калоян Зарзанов. Младежа с други лидери на синята агитка бяха пред „Герена“ за срещата с мажоритарния собственик на клуба Наско Сираков, която обаче не се състоя, защото привържениците искаха да присъстват медиите.

Костадинов бе ядосан, че обиждали хората като него, че живеели на гърба на клуба.

„Обиждате ни, че сме живеели на гърба на Левски. Кой живее на гърба на Левски? Ние или ти и тоя там, дето се крие като шматка?“, запита Костадинов шефа на стадиона.

profittips-the best football tips

Зарзанов се опита да го убеди, че на него също му пука за Левски, като е свързан с „Герена“ от 1968 г., а е на работа в клуба от 1999 г.

„Беля си направил, като поддръжаш статуквото“, контрира Любо. Друг син привърженик се опита да успокои Младежа, че Зарзанов няма вина за случващото се в синия клуб.

„Има общо, тия хора взимат 30 години заплата в тоя клуб“, ядосан бе Любомир Костадинов.

„Topsport.bg“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker