ТОПФутболЦСКА-София

В ЦСКА търсят място на ненужен

Гамбиецът Сейни Санянг, който дойде на „Армията“ с големи очаквания за момента не показва нищо с което да затвърди титулярно място в състава на Ел Маестро.

20-годишният защитник записа 13 мача през есента във всички турнири, но не убеди и завърши сезона като резерва. Между другото той беше титуляр срещу Славия за Купата, но след като бе разминаван с лекота от атакуващите футболисти на „белите”, бе заменен от Нестор Ел Маестро още на почивката.

profittips-the best football tips

Първоначално шефовете обмисляха Санянг да отиде през пролетта в Литекс под наем. Там той ще е твърд титуляр, но пък нивото е по-ниско. Така че сега вариантите са два – той да остане в ЦСКА – София и да търка скамейката или да отиде в друг отбор от Първа Лига, за да трупа минути.

Санянг е на позиция ляв бек. Юноша на Хоукс Банджул Гамбия, като през 2020 пробива в първия тим. На 25 юни 2023 подписва с ЦСКА.

„Мач Телегораф“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker