Първа лигаФутбол

Лъчо Танев: Предимущество на Левски и ЦСКА е, че са от София

Лъчо Танев гостува в спортния подкаст на „Господари на ефира“. Футболният агент, който е вероятен кандидат за шеф на БФС, говори по различни теми.

„Лудогорец продължават да имат по-качествени футболисти от всички отбори. ЦСКА са една идея по-добре от миналата година по отношение на количество играчи, на възможности, амбициция, добре подготвени са физически. Левски по някакъв начин търси пътя да поддържа ниво. Локо Пловдив имат добър треньор.

profittips-the best football tips

9 години съм играл в този отбор. Относно духа, който сме имали, уважението на тези четири букви, това беше въз основа на дисциплина и голяма традиция в този клуб. Със сигурност сега нещата могат да са много по-подредени. Втори мач ЦСКА губят от факли, бенгалски огъни. Този мач във всяка една нормална държава няма да продължи. ЦСКА е бил за пример винаги.

С доста клубове говоря. В Лудогорец отиват най-вече заради доброто представяне в международните турнири. Преимуществата на ЦСКА и Левски са историята и че са отбори от София. Моите уважения към Разград, но това има значение. ЦСКА и Лудогорец не плащат лоши пари за играчи.“

Снимка: сайта на БНР

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker