ФутболЦСКА-София

Трима наказани в ЦСКА-София за старта на новия сезон

Трима футболисти от отбора на ЦСКА-София ще бъдат наказани преди началото на следващото първенство, ако продължат да носят червените фланелки. Имената на съответните играчи са Иван Турицов, Тибо Вион и Дюкенс Назон. Наказанията им са резултат от различни инциденти.

Националът Иван Турицов получи пресилен директен червен картон от съдия Драгомир Драгомиров за спор с Ноа Сонко Сундберг от Левски. Възникна конфронтация между Турицов и гамбийския футболист, като Турицов здраво стъпи пред Сонко Сундберг, който падна на терена. Това доведе до изгонването на Турицов от съдията. След това защитникът на ЦСКА беше пратен към съблекалнята.

profittips-the best football tips

От своя страна, Тибо Вион и Дюкенс Назон получиха деветите си жълти картони през шампионата и в турнира за купата на България. Това означава, че двамата играчи ще бъдат наказани и ще пропуснат първите две срещи от новия сезон. Интересно е, че френският универсален играч беше заплашен от жълти картони в няколко предходни срещи, но успя да избегне официално предупреждение. Въпреки това, срещу Левски той беше санкциониран.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker