Левски (София)ТОП

Левски се подсилва с още един бразилец

Левски ще привлече още един бразилски футболист. Сините са на път да си осигурят услугите на бившия играч на Локомотив София Джоната Машадо. Информацията за трансфера бе подсилена и от 24-годишния бразилец, който вече последва сините в социалните мрежи.

В момента Машадо е футболист на боливийския Хорхе Уилстерман, завършил осми в местната Примера дивисион. Той играе на поста дефанзивен халф, но действа и като десен защитник.

profittips-the best football tips

Машадо ще бъде алтернатива на Андриан Краев и Жереми Петрис. Двамата отказват да подновят договорите си, които изтичат след пет месеца.

Контрактът на бразилеца с Хорхе Уилстерман изтече и той ще премине в Левски като свободен агент. С привличането на Машадо бразилците на „Герена“ ще станат шест, но е почти сигурно, че поне един от тях ще бъде продаден по време на зимната пауза.

„Тема спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker