ТОПФутболЦСКА-София

ЦСКА-София преговаря с бразилски нападател

ЦСКА-София са в напреднали преговори с бразилски нападател, които трябва да приключат до дни. Футболистът е чакан в София за задължителните медицински прегледи, ако се стигне преди това до стискане на ръцете, пише „Блиц„. След това той ще започне лятна подготовка с „червените“.

По информация „Тема Спорт“, те ще минат медицински прегледи на 21 и 22 юни, а на 23 юни ще направят първа тренировка. Три дни след това ЦСКА трябва да потегли на лагер в Австрия.

profittips-the best football tips

Въпросният бразилец е гласен за заместник на Дюкенс Назон и на сънародника си Маурисио Гарсес, който почти сигурно също ще напусне „червените“. Последният е преотстъпен от третодивизионния бразилски Бруске, а в договора му има клауза за откупуване от 650 000 долара, която важи до 15 юни. „Армейците“ обаче най-вероятно няма да платят сумата.
Гарсес пристигна в ЦСКА в началото на 2022 година, а през този сезон записа общо 40 участия във всички турнири, в които се отчете с 12 гола – 10 в първенството и по един за Купата на България и в Лигата на конференциите.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker