СлавияФутбол

Бивш съотборник на Камата спряган за треньор на Славия

Не кой да е, а Хосе Мария Бакеро е един от вариантите за нов треньор на „Славия“. Очаква се в следващите дни да стане ясно дали бившият испански национал ще акостира на „Овча купел“.

Бакеро и Стоичков играха заедно през 90-те години на миналия век. Тогава тимът на Барселона беше ръководен от Йохан Кройф и в него играеха имена като Субисарета, Ферер, Роналд Куман, Салинас, Михаел Лаудруп, Гуардиола, Еусебио и други.

profittips-the best football tips

Хосе Мария Бакеро започна треньорската си кариера в Реал Сосиедад, но беше уволнен заради слаби резултати. Беше помощник на Роналд Куман във Валенсия, а също така може да се похвали с треньорската длъжност в тимове като Малага Б, Полония Варшава, Лех Познан, Пуебла и Хуан Аурих.

Столичният тим се раздели с наставникът си Златомир Загорчич по-рано през сезона и като временен треньор на тима се подвизаваше Ангел Славков. Сърбинът беше треньор на софийския отбор в два периода и прекара там общо 6 години.

Снимка: gol.bg

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker