Спорт +Футбол

Вътрешният министър: Добре, че ползвахме водните оръдия!

Вътрешният министър Калин Стоянов одобри употребата на водни оръдия по време на протеста срещу БФС, съобщава novini.bg. Той стори това по време на парламентарен контрол като отговор на въпрос на депутат на ППДБ.

Министърът допълни и, че машините са били паредени само с вода. Вътре в тях не е имало лют спрей, оцветители и други вещества, а водната струя е била много под пълната мощност на машината, при която максимална мощност по думите на Стоянов „всичко става на кълбета“.

profittips-the best football tips

„И добре, че го направихме, тъй като не допуснахме човешки жертви. Постъпихме правилно с това, че изкарахме машините. Тези машини, ако работят по начина, по който трябва да работят, при тях всичко става на кълбета. Интензивността, с която ние ги използвахме, беше изключително малка. Просто ги охладихме. Нищо повече.“

С тези думи вътрешният министър Стоянов коментира действията на подчинените си.

Снимка: „Свободна Европа“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker