Локомотив (София)ФутболЦСКА-София

Локомотив София взима нападател от ЦСКА-София

Централният нападател на ЦСКА-София Калоян Кръстев се смята за сигурно ново попълнение на Локомотив София, според информацията от „Труд news“. След едногодишен престой под наем в Берое, играчът напуска отбора, който притежава правата му.

Въпреки че Кръстев има договор с „червените“ за още един сезон не е изключено да се присъедини към столичните железничари като свободен агент. От „Борисовата градина“ най-вероятно няма да предприема стъпки, за да задържи бившия футболист на Славия.

profittips-the best football tips

Друго важно събитие е завръщането на Димитър Митков в „Надежда“. През пролетта нападателят игра под наем в Рубин Казан, но руският клуб няма намерения да го задържи.

Иван Василев, шефът на Локо София вече се е споразумял със Стойчо Стоев, който ще бъде новият старши треньор, след като Станислав Генчев заминава за Ботев Пловдив.

Очаква се назначението на легендата на Локо да бъде обявено от клуба в следващите дни. Стоев е бивш футболист на „червени-черните“ и последно е тренирал в Лудогорец през 2019 година. Той вече работи по формирането на новия отбор.

Сред планираните нови привличания е и Петър Витанов, до скоро полузащитник на Локомотив Пловдив. Ръководството на „смърфовете“ реши да не му предложи нов договор, и така той напуска отбора като свободен агент. „Надежда“ вече се свърза с играча и му направи предложение. Футболистът заяви, че първо ще опита късмета си в чужбина. Сред разглежданите опции е и Славия. Всичко указва, че около 12 от играчите на Локомотив София настоящият сезон почти сигурно ще напуснат.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker