Левски (София)ТОПФутбол

Николай Костов недоволен от ръководството на „сините“

Треньорът на Левски Николай Костов е недоволен от факта, че ръководството на „сините“ все още не му е осигурило заместници на Жереми Петрис и Андриан Краев. Селекцията се бави сериозно, а това притеснява наставника.

Както е известно, десният бек и дефанзивният халф бяха извадени от първия отбор. Причината е, че отказаха да подновят изтичащите си през лятото договори. Те отхвърлиха по няколко предложения на шефовете и след края на кампанията ще напуснат като свободни агенти.

profittips-the best football tips

От „Георги Аспарухов“ все още таят надежда, че могат да ги продадат за скромни суми до затварянето на трансферния прозорец и поне да вземат нещо за правата им. Шансовете това да се случи обаче намаляват с всеки изминал ден. Играчите вече могат да преговарят с други клубове и дори да подпишат предварителен контракт с тях, който да влезе в сила от лятото.

Досега към Левски се е присъединил само един нов играч. Това е бразилецът Фабио Лима. 27-годишното крило пристигна като свободен агент точно преди старта на лагера в Турция. Той бе взет като земестник на сънародника си Роналдо, който бе продаден на руския Ростов.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker