Левски (София)ТОПФутбол

Левски излиза срещу Александрия за проверка номер две

Отборите на Левски и Александрия се изправят един срещу друг в приятелска среща в турския курорт Белек. Проверката е срещу украинския Александрия от 16:00 часа и ще бъде предавана пряко по Диема Спорт 2.

Предстоящият съперник на „сините“ заема 11-ата позиция в елита на Украйна. Това ще бъде първа контрола за тима от зимната подготовка.

profittips-the best football tips

Левски и Александрия ще се срещнат за трети път. Двата тима премериха сили един срещу друг преди четири години отново в Белек. Тогава украинският тим спечели с 2:1, а през лятото на 2018-а сините спечелиха с 1:0 на „Герена“.

На столичани им предстоят още седем проверки след споменатия мач. Тимът на Николай Костов ще се изправи срещу косовския Дукаджини, босненския Тузла Сити, чешкия Баник Острава, украинските Динамо Киев и Шахтьор Донецк (до 19 години), казахстанския Кайсар и латвийския ФК Рига.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker