ТОПФутболЦСКА-София

ЦСКА ще направи нов опит да продаде нападател

Ръководството на ЦСКА ще направи нов опит да продаде Дюкенс Назон, пише „Мач Телеграф“. Най-вероятно хаитянинът ще бъде трансфериран в Близкия изток, откъдето има интерес към него.

Малко е вероятно голмайсторът на тима да остане на „Българска армия“ до края на сезона, след като клубът вече привлече негов заместник – Фернандо Каранга.

profittips-the best football tips

Както е известно, Назон беше пред трансфер в кипърския Пафос, но той пропадна в последния момент. Според медиите в Кипър, трансферът се е провалил по независещи от Пафос причини.

Двата клуба се бяха споразумели кипърците да платят 600 000 евро за нападателя, а самият футболист беше уточнил заплатата си.

Сега се очаква хаитянинът да започне подготовка с ЦСКА в Турция, но може би няма да играе в контролите, за да не се рискува с контузия.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker