ВИДЕОЛевски (София)ТОПФутбол

ВИДЕО: Николай Костов: Имаме нужда от играчи във всички линии, но разбирам в какво положение е клубът

Наставникът на Левски Николай Костов говори след престижната победа на своя тим. „Сините“ надделяха с 1:0 над украинския гранд Динамо Киев. Треньорът на столичани изрази желанието си клубът да привлече нови футболисти, но заяви, че разбира тежката ситуация на „Герена“.

„Доволен съм, тъй като най-после победихме. Видях в този мач, че нашите играчи развиват нашите идеи, това, което тренираме. Стават и по-уверени. Изиграхме две много добри игри срещу Олександрия и сега срещу Динамо. Първият мач загубихме, но бяхме добре сложени по терена. Днес също ни се получиха нещата и държахме максимално далеко противника. Успяхме да победи и смятам, че е заслужено“, отсече Костов.

profittips-the best football tips

„Най-много в такъв момент ме радва старанието и взаимодействията. Вече някои от тях и трансформациите по фланговете затрудняват съперниците ни и смятам, че добре се справяме в този аспект. Тактически стоим добре на терена“, продължи той.

„Левски трябва винаги да се стреми да подобрява играта си. При нас постоянно заминават футболисти, идват други. Докато се адаптират към играта, не е просто това нещо. Апелът ми към феновете е да имат търпение.

Изживяваме труден период за целия клуб. Полагаме усилия поне игрово да изглеждаме добре и да се представим добре в шампионата. Изостанахме там с точките и трябва да наваксаме. В този лагер имаме възможността да пробваме различни варианти по време на тренировки и мачове. Има достатъчно срещи, в които да го правим. Доволен съм най-вече от старанието“.

„Очакваме във всички линии да имаме качествени играчи. Сега е труден трансферният период. Не е лесно да намираме такива футболисти. Не искаме да взимаме играчи, които не сме убедени,ч е ще ни свърши работа. Надявам се да се окомплектоваме максимално добре. Още утре може да видим в игра уругваеца. Имаме контрола с младежите.

profittips-the best football tips

Предприехме хода на взимането му, след като се зашумя около Хосе и трябваше да предприемем нещо, за да имаме централни защитници. Не значи това, че Хосе е близо да напусне. Началниците са тук и е добре те да отговарят на тези въпроси“.

„Във всички линии имаме нужда от играчи. Не искам да изглежда така, че само искам. Разбирам в какво положение е самият клуб. Всички полагат максимално усилия и се надявам да има още играчи, които да се присъединят към нашия отбор“, завърши Николай Костов.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker