Левски (София)ТОПФутбол

Стоилов има тежки условия да се върне

Има ли шанс Станимир Стоилов да се завърне на „Герена“ ? На този етап това изглежда малко вероятно. Мъри обяви, че напуска клуба веднага след победата с 1:0 над Локо София на 8 април. Неговият мотив тогава бе несъгласието с управлението на клуба, но подчерта, че няма спортно-технически различия с мажоритарния собственик Наско Сираков.

Стоилов има доста условия, за да се завърне отново в клуба. Но те са доста тежки за фигурите от управлението в отбора. Обичаният от всички фенове треньор е пожелал да работи заедно с Димитър Димитров – Херо. Той в момента е свободен, след като не успя да спаси Спартак Варна от изпадане от Първа лига. Искането на Мъри е Димитров да бъде директор. То обаче не е единствено. Наред с това Стоилов настоява от клуба да си тръгне Даниел Боримиров. По времето на Мъри той бе член на Управителния съвет.

profittips-the best football tips

След напускането на Стоилов обаче Боримиров се издигна в йерархията и вече е изпълнителен директор на Левски. Той замени на поста Ивайло Ивков. Юристът бе махнат по нареждане на мажоритарния собственик Наско Сираков. Боримиров засега е временно на поста, но както е известно, у нас временните неща са най-постоянни.
По време на престоя си на „Герена“ Стоилов имаше и търкания с представители на генералния спонсор. За да се върне в клуба той настоява да отпадне и така наречения договор за управление на Левски. Според контракта, големият рекламодател прибира 10 процента от приходите на сините, като не получава нищо от дарения, виртуални билети и такси. Ивайло Ивков обяви, че той се е преборил тези пера да бъдат изключени от въпросния договор.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker