ТОПФутболЦСКА-София

Мъри Стоилов поискал нападател на ЦСКА

По-рано се появиха информации, че нападателят на ЦСКА Дюкенс Назон е щастлив на „Армията“, но при добро предложение би напуснал клуба.

Такава оферта е възможно до постъпи от водения от Станимир Стоилов Гьозтепе, като медиите в Турция твърдят за подобен интерес от няколко дни.

profittips-the best football tips

Вчера изданието yeniasir.com.tr написа, че втородивизионния клуб от югоизточната ни съседка вече се е свързал с хаитянския нападател и се е опитал да го убеди да премине там.

Добавя се, че Назон е разпитвал настоящия си треньор Нестор Ел Маестро за условията в Измир. Както е известно, сърбинът с британски паспорт бе начело на Гьозтепе в периода септември 2021 г. – март 2022 г.

До момента Станимир Стоилов привлече защитника Елитон от ФК ЦСКА 1948 и халфа Рамон Паскал Лундквист, а вчера клубът представи и друг полузащитник – Тургай Гемиджибашъ.

profittips-the best football tips

Трансферният прозорец в Турция затваря в петък, така че ако подобна сделка се осъществи, това трябва да се случи дотогава.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker