ФутболЦСКА-София

Генка Шикерова вбеси Иван Кюстендилеца

Журналистката Генка Шикерова публикува пост във фейсбук, в който споделя недоволството си за това, че медиите не обръщат достатъчно внимание на Мирела Демирева и Световната купа в Банско, за разлика от приятелската среща на ЦСКА и Септември.

TribunaSofi.bg публикува поста на Шикерова без редакторска намеса:

Мирела Демирева печели злато за България в Истанбул. В Банско (при всичкия хейт, който може да има към това място) се е събрал световният ски елит. И спортните новини ни занимават с някой Каранга, който е изиграл някакво контролно мачле на селски стадион!!!!

profittips-the best football tips

Това разбира се вбеси феновете на ЦСКА, като веднага заляха публикацията й с коментари. Лидерът на Сектор „Г“ Иван Велчев – Кюстендилеца сподели поста на журналистката като в отговор написа:

profittips-the best football tips

„Да наречеш една от най-модерните бази в България селски стадион, говори за непознаване на материята.Бих препоръчал на Генка Шикерова да се концентрира върху нещата които разбира.А селски стадион може да нарича стадионите около родното и Панагюрище.Друг е въпроса ,че на въпросното ,,мачле“ имаше поне два пъти повече публика ,отколкото на финалът за суперкупата на България ,който се игра днес!“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker