Левски (София)ТОПФутбол

В Левски спешно търсят човек на ръководен пост

Най-вероятно на „Герена“ ще назначат спортен директор, след като през последните месеци нямаше човек на позицията, пише „Мач Телеграф“.

Tази длъжност се изпълняваше от изпълнителния директор Даниел Боримиров, но той върши почти цялата оперативна ръководна дейност и не му остава възможност да съвместява всичко. Поради тази причина идва идеята отново да се назначи човек на въпросната позиция, който да работи с треньора Николай Костов основно по селекцията на тима.

profittips-the best football tips

Предишен такъв беше Георги Иванов – Гонзо, но той в момента е шеф в българския футболен съюз. Бившият играч на Левски Христо Йовов пък бе спортен шеф в периода на Ивайло Петев, когато Кмета беше съблечен при представянето си.

Ивайло Петков беше на същата позиция, когато Петър Хубчев водеше отбора. При силен на сезон може и да не бъде назначаван спортен директор.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker