Левски (София)ТОПФутбол

В Левски не са доволни от формата на новите футболисти

Треньорският щаб на Левски не са доволни от физическото състояние на повечето зимни попълнения. Хоакин Фернандес, Карлос Охене, Патрик Мислович и Фабио Лима ще получат специални програми за подготовка.

През второто полувреме на терена се появи и Охене, а Фернандес и Мислович ще продължат да чакат официален дебют. За тях такъв може да има в събота срещу Арда.

profittips-the best football tips

„Карлос Охене игра през втората част, тъй като не беше готов за 90 минути. С кондиционния треньор говорихме, че повече от 45 минути не трябва да играе, и решихме да е след почивката. Предлагам вие да оценявате Фабио Лима. Давам му добра оценка, даже много добра“, заяви Костов след успеха в Благоевград.

„Новото попълнение Патрик Мислович не игра, защото има само една тренировка с отбора. Не е подготвен теоретически, а играта ни е сложна. Виждам обаче, че е умен футболист и ще се включи добре в нашата философия“

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker