Левски (София)ТОПФутбол

Снимки: Ръководството и отборът на Левски почетоха паметта на Васил Левски

Ръководството и представителният отбор на Левски поднесоха венци и цветя пред паметника на Васил Левски в центъра на София. По този начин те отбелязаха 151-вата годишнина от обесването на Апостола на свободата.

Сред присъстващите бяха старши треньорът Николай Костов, изпълнителният директор Даниел Боримиров, директорът на ДЮШ Елин Петков. Младите български футболисти на „сините“ Марин Петков и Пламен Андреев бяха начело поведоха отбора към паметника с венец в ръце.

profittips-the best football tips

Пред медиите застана Боримиров, който каза следното:

„Васил Левски е една от най-важните фигури в българската история – Апостола на свободата. Кой негов завет следваме най-често? Че не са нужни думи, а дела. По делата ще ги познаете. Стремим се с делата да показваме и да следваме неговия пример“

„Разбира се, че в Левски сме обединени. Не знам да сме били разединени. Нека първо да видим кои ще са всичките кандидати за президенти на Българския футболен съюз и тогава ще чуете и нашето становище. Ще разберете дали подготвяме наш кандидат“, каза още Боримиров.

През изминалия ден привържениците на ЦСКА, заедно с част от ръководството на клуба, също поднесоха цвета на паметника на Васил Левски.

Снимки: Startphoto.bg

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker