Левски (София)ТОПФутбол

Бразилски агент ще помага за лятната селекция на Левски

Бразилският агент Джери Перейра отново ще помага на Левски за селекцията. От „Герена“ ще му гласуват доверие и за лятната селекция на тима. С негово съдействие на „Герена“ пристигнаха тази зима Фабио Лима и Евертон Бала, а продадени бяха Уелтън, Роналдо и Дарлан.

Очаква се през лятото Левски да продаде някой измежду Хосе Кордоба и Рикардиньо, към които имаше сериозен интерес през последните месеци. Не е изключено и двамата да бъдат трансферирани.

profittips-the best football tips

„Предложил съм им футболисти. Те не гледат само бразилци. Имат в полезрението си и аржентинци. Работя с доста тимове от различни първенства. С мои колеги агенти търсим най-доброто за даден футболист“, каза наскоро Перейра.

Преди дни той бе на трибуните на стадион „Георги Аспарухов“ заедно с агентите на Фабио Лима и Евертон Бала – Тулио Соуса и Фабио Васало, при равенството 0:0 с Крумовград в неделя.

Бившият футболист на Славия и Беласица през последните седмици бе в родината си и изгледа няколко двубоя от щатските първенства и вече има няколко набелязани имена, които да предложи на сините. Преди време Джери предложи на Левски и северномакедонския национал Давид Бабунски, но до трансфер на халфа не се стигна.

До края на сезона бразилецът ще продължи да наблюдава футболисти и да поддържа връзка с отговорните фактори на „Герена“. Треньорът на столичани Николай Костов заяви, че вече имат планове за лятната селекция, като към нея все още се броят и исканите през зимата българския играчи – Ангел Бастунов и Алекс Колев.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker