Левски (София)Първа лигаТОПФутбол

Марин Петков: Левски навсякъде е домакин, с головете, с асистенциите натрупвам самочувствие

Марин Петков коментира победата на Левски над Етър във Велико Търново. „Сините“, които днес играха с резервните си жълти екипи, спечелиха категорично с 3:0, а младежкият национал отбеляза един гол.

„Мисля, че първото полувреме не успяхме да създадем чисти голови положения, но второто, като се отпуснахме видяхте, че реализирахме. Ние гледаме да слушаме изискванията на треньора и да ги изпълняваме. Каквото ни каже той, се стараем да го изпълняваме на максимум“, сподели той.

profittips-the best football tips

„Треньорът беше на стадиона, в ложите. Не мисля, че повлия липсата му до такава степен. Левски навсякъде в България е домакин“.

„С головете, с асистенциите и повечето минути натрупвам самочувствие и игрови ритъм. Това е най-нормалното нещо. Тези паузи за национални отбори са неизбежни. Има ги по календара на ФИФА и УЕФА.

Сега момчетата ще починат три-четири дни, аз не. Надявам се да продължаваме да поддържаме нашия ритъм. Идват хубави мачове и можем да се представим добре“, каза още Марин Петков.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker