Първа лигаСлавияФутбол

Златомир Загорчич: Ако идваш тук на стадиона, подкрепяй си отбора, който обичаш, помагай на футболистите!

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич сподели впечатленията си след домакинското поражение от Локомотив Пловдив. Сръбският предводител на столичани коментира и ситуацията на полувремето, в която влезе в диалог с група от привържениците на „белите“.

“По принцип в целия мач играхме на една добро ниво. Опитвахме се по всякакъв начин да си вкараме гола. Имахме достатъчно положения. С две груби грешки, за което говорихме и преди мача, трябва да се реагира по друг начин и да изкараме топката в тъч или корнер. Говорихме си даже и на лагера за това нещо. Продължаваме да правим една и съща грешка, което ме ядосва малко. Доволен съм от всичко, което направихме, но липсваше гола”, заяви Загорич.

profittips-the best football tips

“Някой път с тези по-опитните е по-лесно да се спечели мачът. Просто няма да има тези грешки, които направихме днес в мача. По една грешка на полувреме ни струваше много. Един по-опитен футболист взема по-прости решения. Гледаме напред, не се предаваме. Доволен съм от момчетата, които влязоха от школата на Славия. Показаха едно желание и хубава игра, но за съжаление не успяхме да си вземем точките днес“, каза наставникът на „белите“.

“Това ме дразни. Ако идваш тук на стадиона, подкрепяй си отбора. Недей да си говориш за някакви глупости. Това ме ядосваше. Постоянно викаха. Някои неща, които казаха днес, ме ядосаха. Ако идваш на стадиона, подкрепяш клуба, помагаш на футболистите. Това е начинът”, коментира Златомир Загорич.

TribunaSofia.bg споделя видеоклип от интервюто на Златомир Загорчич:

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker