ТОПФутболЦСКА-София

Ел Маестро: Надяваме се историята да се повтори и той пак да вкара много

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро говори след двубоя между тима му и Ботев Пловдив. ЦСКА спечели с 4:0, а Фернандо Каранга повторно откри сметката си за тима с нови два гола.

„Беше едно добро представяне от нашия отбор, не най-доброто ни. Отне ни от 5 до 10 минути да се организираме и ние, но след това държахме нещата под наш контрол. Много сме щастливи за него, типични голове за Каранга. Надяваме се, че историята ще се повтори и той пак ще вкара много голове.“

profittips-the best football tips

Ел Маестро коментира и контузията на Иван Турицов: „Това не е нова контузия, това нещо го има от известен период от време. Надявам се, че не е станало по-зле и ще се възстанови бързо. Той тренира добре последните дни, ще бъде наред.“

„Прави нещата малко по-сложни за нас, не сме сигурни дали ще пробват същото като днес, ще бъдат трудни мачове“, бяха думите на треньора относно контузията на Иван Турицов.

На въпрос относно изминалия Конгрес той отговори „Аз съм грешният човек да питате. Фокусиран съм върху работата си.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker