НационалиФутбол

Треньорът на Азербайджан сравни България с Швеция

Треньорът на Азербайджан Ариф Асадов, цитиран от БТА, заяви, че националите ни са на нивото на Швеция, Словакия и Естония. Наставникът на тима говори във връзка с предстоящия двубой с националите ни като част от първото издание на турнира „FIFA Series“.

„Утре ни очаква много сериозен противник. Мисля, че ще бъде интересна игра. Бих казал, че националният отбор на България по сила е като нашите съперници в Лигата на Нациите.

profittips-the best football tips

Така че, ще бъде добро изпитание. Ще направим няколко промени в състава, а също така и в плана за мача. Атмосферата в отбора е добра. Анализирахме съперника. Разбира се, това ще бъде съвсем различен мач, ако трябва да се сравнява с този с Монголия. Ние ще играем по съвсем различна тактическа схема, но ще се постараем да покажем най-доброто от себе си. Опитах се да предам на играчите моята философия за футбола по време на лагера.

Утре на вратата ще бъде Шахрудин Магомедалиев. В първия мач видяхме Ръза Джафарли. Но утре ни чака съперник от друго ниво. Ръза усети атмосферата в отбора. Аз не съм почитател на такъв фокус върху нещата. Именитите футболисти също пропускат. Във всеки мач има такива моменти, а и нашите футболисти бяха разстроени от това.

Изобщо не мисля дали е моята последна възможност или не. Върша си работата. Искам да постигна добри резултати. Гордея се, че представлявам местните треньори и искам да покажа, че ние не сме слаби. До момента знаете, селекционерите са чужденци предимно.“

Снимка: Интернет

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker