ТОПФутболЦСКА-София

Още един клуб от Европа иска Иван Турицов

Още един европейски клуб иска да привлече десния бек на ЦСКА Иван Турицов. Става въпрос за един от лидерите на полската Екстракласа, който със сигурност през следващия сезон ще играе в евротурнирите.

Колкото до Сион, те искаха Турицов и през зимата, като дори се смяташе, че той ще премине в швейцарския клуб срещу сума около 200 000 евро. Заради напредналите преговори ЦСКА дори влезе в сложна схема за закупуването на Мартин Стойчев.

profittips-the best football tips

В крайна сметка обаче трансферът на Турицов пропадна и той остана при „червените“, като в момента лекува контузия. И сега освен швейцарците на хоризонта се появява нов фаворит.

Предполага се, че Иван Турицов ще изчака да види всички оферти на масата и ще вземе решението след края на сезона, когато свършат официалните срещи на ЦСКА.

В кариерата си десният бранител има 169 мача за „червените“, в които е вкарал 7 гола и е направил 10 асистенции.

„Мач Телеграф“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker