Извън БългарияФутболЦСКА-София

Титуляр на ЦСКА спечели турнир от FIFA Series

Халфът на ЦСКА-София Амос Юга и неговия национален отбор ЦАР спечелиха и двата си мача от турнира FIFA Series, който се проведе в Шри Ланка. Дефанзивният полузащитник носеше капитанската лента на тима си в двубоите срещу Папуа Нова Гвинея и Бутан, които ЦАР спечели убедително – съответно с 4:0 и 6:0.

Юга бе капитан, тъй като звездата на тима Джофри Кондогбия отсъстваше. Лидерът на ЦСКА влезе в ролята на централен защитник и в двете срещи, в които отборът му не допусна гол. Разбира се, характерът на турнира е приятелски и спечелването му не предвижда купа и медали.

profittips-the best football tips

Както е известно, България също участва на този тип приятелски минитурнири на световната организация. „Лъвовете“ победиха Танзания с 1:0 и завършиха при равенство 1:1 с домакина Азербайджан в Баку.

Амос Юга съвсем скоро ще се завърне на базата на ЦСКА, където тимът на Нестор Ел Маестро се подготвя за следващия мач от шампионата. „Армейците“ гостуват на Локомотив София в събота, 30 март, от 19:00 часа.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker