НационалиТОПФутбол

Александър Димитров: Гордея се с момчетата! Показаха майсторство, класа и самочувствие

Селекционерът на младежкия национален отбор Александър Димитров говори след победата с 1:0 като гост на Полша в квалификация за Европейското първенство през 2025 година. С гол на Марин Петков през второто полувреме „лъвовете“ спечелиха ценни три точки към актива си и продължават борбата за класиране на Европейското първенство.

„Постигнахме победата със страшно много работа. Целият екип, играчите на първо място, екипът, всички свършиха страхотна работа. За мен е огромно удоволствие и се гордея, че работя с тези момчета. Те дадоха максимума на моментните възможности, те са големи“, заяви Димитров.

profittips-the best football tips

„Дисциплина, взаимопомощ и бягане. В първа точка на нашата концепция е бягането. Момчетата показаха майсторство, класа, самочувствие.“

„Дойдохме на едно уникално съоръжение, каквото в България няма. Условията, които ни посрещнаха са уникални.“

„Този отбор е направен от първия квалификационен мач и израства с всеки мач. Благодарение на тяхната отдаденост бързо се върнаха на нивото, на което бяха. Надграждаме още повече. Техният труд се възнагради. Тази победа е за играчите“, завърши Александър Димитров.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker