Локомотив (София)Първа лигаФутбол

Дончич: Няма накъде вече да даваме точки тук в „Надежда“

Старши треньорът на Локомотив София Данило Дончич коментира победата на отбора му срещу Берое с 1:0, която е неговата първа домакинска, откакто е в клуба през септември.

„Първо искам да поздравя и двата отбора, специално нашите момчета, които днес се раздадоха въпреки много трудната и тежка обстановка, която сме създали сами с недостатъчно точки и позиция в класирането.

profittips-the best football tips

Поздравявам отбора на Берое, който изигра един коректен мач. Мисля, че мачът стана тактически, отколкото хубав за гледане. И двата отбора се нуждаеха от точки. Имахме още някои ситуации, но този първи гол почти реши мача и знаехме вече, че оттук нататък е друг мач“, заяви Дончич.

„Винаги всеки треньор играе със схема спрямо качествата на футболистите, които има. В момента, в който аз дойдох, почнахме да играе с трима отзад. Сега това не върви. Имаме контузени футболисти. Трима основни футболисти в защита са ни контузени – Селсо Рапосо, Мики Орачев, Кардосо.

С трима нападатели по-офанзивно, защото няма накъде вече да даваме точки тук в „Надежда“ и просто излязохме не са едно натискане безумно, а с една умна игра да победим и така и стана“.

„Да, имаше напрежение (б.р. че отборът не е побеждавал на собствения си стадион от август). Това се вижда. Феновете вече не са търпеливи. Критикуват ни, което е нормално. От август месец да не победиш на собствен терен… Радвам се, че тази традиция вече замина“, заяви наставникът на Локомотив София Данило Дончич.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker