ВИДЕОФутболЦСКА-София

ГЛЕДАЙ: Нестор Ел Маестро не пожела да говори, футболист на ЦСКА: Нищо не е загубено

Футболистът на ЦСКА Емануел Шакич бе единственият представител на тима, който даде коментар пред медиите след домакинското поражение от Пирин Благоевград с 1:2. Старши треньорът на „армейците“ Нестор Ел Маестро се качи в директно в клубния автобус и отказа да разговаря с журналистите. От своя страна бранителят на „червените“ заяви, че нищо не е загубено, въпреки, че ЦСКА изостава с девет точки от Лудогорец, а разградчани имат и мач пасив.

„Вкараха първия си гол от статично положение, срещу всеки може да се допусне такъв гол. Мисля, че в останалото време играхме добре, създадохме положения, но те вкараха, пресираха високо и това беше трудно за нас“, сподели Шакич.

profittips-the best football tips

„Не знам дали Нестор Ел Маестро ще напусне. Трудно е да се говори, когато си победил Левски, а след това загубиш от Пирин, при цялото ми уважение. Той ни каза някои неща в съблекалнята“, коментира той.

„Ще дадем всичко от себе си в следващия мач срещу Ботев Пловдив. Нищо не е загубено, надявам се да вземем следващия мач“, каза още Емануел Шакич.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker