ВИДЕОДруги отбориИзвън БългарияФутбол

ГЛЕДАЙ: Хаос в Барселона! Свиреп бой на фенове и полиция, каталунците замерят своя автобус

Неприятни сцени по улиците на Барселона преди мача между каталунците и Пари Сен Жермен тази вечер от реванша от четвъртфиналите на Шампионска лига.

Голям брой фенове от Франция дойдоха да подкрепят отбора си на реванша, като някои от хулиганите предизвикаха истински безредици по улиците, а някои от тях влязоха в конфликт с полицията. На видеозаписи, които се появиха в социалните мрежи, се вижда как полиция и фенове на ПСЖ се бият в района до стадиона.

profittips-the best football tips


Феновете на Барселона се събраха преди реванша с Пари Сен Жермен в Шампионска лига. Привържениците на каталунците приветстваха автобуса на отбора…поне някои.

Други са започнали да хвърлят предмети по возилото, обърквайки го с това на парижани Все пак по автобуса няма сериозни щети и тимът е стигнал без проблеми до стадиона за реванша с ПСЖ.

profittips-the best football tips

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker