Левски (София)ТОПФутбол

Изненада! Левски ще гони зимно попълнение

Левски е решил да се раздели с едно от зимните си трансферни попълнения, твърди „Тема Спорт“. Макар играчът да дойде преди няколко месеца, ръководството вече го е обявило за трансферен провал и мисли как да приключи с него.

Защитникът Хоакин Фернандес записа три двубоя за тима. Дебютът му дойде като тактическа смяна в двубоя с Хебър, но нямаше как да се прояви особено за едната минута, прекарана на терена.

profittips-the best football tips

След два двубоя като неизползвана резерва уругваецът записа още половин час игра, този път срещу Славия, но не се представи на ниво. Той пропусна и следващите два двубоя, за да се окаже титуляр срещу Черно море, в който двубой той беше грешникът, осигурил първото и третото попадение на „моряците“.

Договорът на бранителя е до 2025-та година и от тима ще трябва да платят известна сума на играча, за да успеят да го разтрогнат по-рано.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker