Левски (София)Първа лигаТОПФутбол

Европейски клубове идват на дербито за звезда на Левски

Скаути от различни европейски клубове ще наблюдават централният защитник на Левски Хосе Кордоба. Лил вижда панамеца като бюджетен вариант за заместник на Лени Йоро, който е много вероятно да бъде продаден, тъй като интерес към него има от Реал Мадрид и ПСЖ.

„Сините“ вече получиха оферта за панамеца на стойност 3 милиона евро. Кордоба със сигурност ще бъде продаден през лятото, тъй като интересът към него е огромен. Това потвърди и мажоритарният собственик Наско Сираков.

profittips-the best football tips

Кордоба има договор с Левски до лятото на 2025 г., като до момента през сезона той има 31 мача и 1 асистенция във всички турнири.

Интерес към него има още Галатасарай, белгийския Сент Жилоа, Рейнджърс и тимове от Бундеслигата. Наскоро Кордоба смени агентите си и подписа с агенцията TTMA, която има сериозни позиции в Западна Европа.

Левски ще изчака участието на защитника с националния отбор на Панама на Копа Америка през лятото и едва тогава ще го продадат, тъй като при добро представяне може да вдигне още цената си.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker