Първа лигаСлавияТОПФутбол

ГЛЕДАЙ: Венцеслав Стефанов: На този етап форматът на шампионата не трябва да се пипа

Венцеслав Стефанов говори след нулевото равенство между Славия и Арда на стадион „Александър Шаламанов“. Той бе попитан за предстоящата среща на президента на БФС Георги Иванов и клубовете през следващата седмица и идеята за промяна на формата и броя на елитните тимове.

„Аз не знам какво е предложението (за промяна на формата на шампионата), но на този етап не трябва да се пипа формата. Пробвахме с 12 и с 10. Ако останем с по-малко отбори, интересът няма да се повиши. Ако гледаме само телевизията, не е редно. Тя не плаща такива пари, че да може заради нея да правим жертви“, заяви Стефанов.

profittips-the best football tips

„Не съм доволен, но има и такива мачове. Дали са се поуспиокоили, дали правим едни и същи грешки. Така е във футбола .Искам победи. Искам да се раздават футболистите.

Днешният мач противник не играеше, лежеше, симулираше. Накъсваха играта непрекъснато. Нямаше динамика. Имахме много положения. Не успяхме да отбележим. Те нямаха, само едно. Пред тяхната врата имаше страшно много положения. Надявам се, че ще почнем да печелим“, коментира той.

„Мисля, че нямаме шанс да стигнем до Европа. Тони Тасев му е предложен договор, остава той да реши. Не виждам защо ме питате за Загорчич. Не е имало нищо, което да застрашава неговото място. Ако търсите интрига заради това, което съм казал или той е казал. Както казват хората: „Добре сме, не се радвайте“, каза още Венцеслав Стефанов.

Снимка: Startphoto.bg

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker